Kampioenen VT-en 2012/13 Hoofdklasse

De kampioenen in de hoofdklasse zijn bekend
Afgelopen week zijn de laatste wedstrijden gespeeld in de viertallencompetitie seizoen 2012/13 in de hoofdklasse. De kampioenen in de vier poules zijn bekend:
  • Hoofdklasse A - BC Klaver Elf 1
  • Hoofdklasse B - BC Klaver Elf 2
Deze teams spelen een beslissingswedstrijd voor een plaats in de 2e divisie. (BC Klaver Elf heeft hoe dan ook recht op plaats in de 2e divisie voor seizoen 2013/14)

Het districtsbestuur feliciteert alle kampioenen en bedankt de DKL, Bauke Schoustra, en de arbiters voor het ondersteunende werk wat ook dit seizoen geleid heeft tot een succesvolle afronding van de viertallen-competitie.

De nummer 8 uit iedere poule degraderen naar de 1e klasse. Voor de andere degradatie-plaatsen zijn de resultaten van Weert 1 en Weert 2 in de NBB 2e divisie van belang.
Er zijn 3 scenario’s:
  • Beide teams handhaven zich. De nummers 7 uit elke poule spelen een beslissingswedstrijd.
  • Een van Weert teams degradeert. Beide nummers 7 degraderen naar de 1e klasse.
  • Beide teams degraderen. De nummers 6 uit elke poule spelen een beslissingswedstrijd.
De laatste wedstrijd in de 2e divisie is op zondag 17 februari 2013. Een eventuele beslissingswedstrijd moet gespeeld zijn voor 2 maart 2013.

De meesterpunten zijn bijgeschreven met de code 23000 012 23. De teams op de plaatsten 1 t/m 5 krijgen meesterpunten. U vindt het aantal meesterpunten dat een speler krijgt op de site van het district
Link naar site.

Om in aanmerking te komen voor de meesterpunten moet een speler tenminste 3 wedstrijden hebben gespeeld.
U kunt controleren hoeveel meesterpunten zijn toegekend op MijnNBB.