Nieuws op de website

uitleg website…..
Beste Bridge Vrienden,

Tijdens de jaarlijkse TeCo vergadering is de vraag gesteld of het mogelijk is bij nieuwe items op de website een melding "nieuw" toe te voegen. De toevoeging "nieuw" is moeilijk te definiëren omdat dit afhankelijk is van hoe vaak u de website bezoekt. Voorbeeld, indien u 2 weken de website niet heeft bezocht zijn alle items die de laatste 2 weken zijn toegevoegd voor u nieuw, indien u iedere dag de website bezoekt zullen alleen items van de laatste dag nieuw zijn voor u. Daarom is er voor de huidig opzet gekozen waarbij op de nieuwspagina altijd de laatste 10 nieuw toegevoegde items staan. Deze staan gesorteerd op datum wanneer ze zijn toegevoegd. Op de nieuwspagina komt altijd te staan wanneer er op andere pagina's van de website iets is toegevoegd. Het is wel mogelijk het aantal items op de nieuwspagina te vergroten naar b.v. de laatste 15-20 items die zijn toegevoegd. Indien u een artikel zoekt dat ouder is dan de laatste 10 items op de nieuwspagina zijn hiervoor 2 mogelijkheden: gebruik het menu aan de linkerzijde van de website of de zoekfunctie.

1) Aan de linkerzijde van de website is een overzicht van alle jaren dat er publicaties zijn gemaakt op de website. Door een van de jaren te selecteren krijgt alle artikelen te zien die dat jaar op de website zijn gepubliceerd.

2) Indien u iets niet kunt vinden of op zoek bent naar een specifiek artikel of document kunt u de zoekfunctie (zoek-informatie) van de website gebruiken. Hiermee kunt u zoeken in alle pagina's van de website. Een zoekopdracht kunt u doen door een woord/woorden in te typen in de zoekopdracht indien u een niet helmaal zeker bent van het te kiezen woord/woorden kunt u de asterisk (*) gebruiken:

Pasted Graphic

Let op bij het gebruik van de asterisk (*) krijg u over het algemeen veel resultaten terug. Hoe nauwkeuriger het zoek woord/woorden des te beter zal het zoekresultaat zijn.

Met vriendelijke groet,
Paul Gerits