Damesparen competitie 2015 update

Damesparen competitie 2015 gaat door
Beste Bridgesters,

De damesparen-competitie seizoen 2014/15 gaat door daar er weer voldoende aanmelding zijn voor deze competitie. Onder leiding van Lotty Tonn zal de eerste ronde gepeeld worden op 14 januari. (zie onderstaand)

Met vriendelijke groet, namens Lotty Tonn,
Paul Gerits.
____________________________________________________________________________________________________

Betreft: Dames paren competitie 2015
Aan: De Deelneemsters via secretariaten en contactpersonen.

Beste Bridgsters,

U kunt weer inschrijven voor de Hoofdklasse en Eerste Klasse van de damesparen-competitie. Voor de Eerste klasse is de inschrijving geheel vrij, maar voor de Hoofdklasse zijn de NBB-regels van toepassing, wat betekend dat minimaal 1 van de speelsters van een paar recht moet hebben op een hoofdklasse-plaats (zie lijst met speelsters die een hoofdklasse-plaats hebben). Gerechtigden kunnen voor de Hoofdklasse inschrijven met een partner naar keuze ook als die zelf geen recht heeft op een hoofdklasse-plaats. De damesparen competitie gaat door als in totaal minimaal 24 paren zich aanmelden.

De wedstrijden voor de Hoofdklasse en Eerste klasse zullen gespeeld worden op de woensdagmiddagen 14, 21, 28 januari, 4 en 11 februari 2015. in het Oranjehotel, Raadhuisplein 11, te Meijel (077-4661839).
  • Aanvang: 12.30 uur
  • Per zitting 6 rondes van 4 spellen
  • De leiding is in handen van Lotty Tonn
Er wordt gespeeld volgens de regels van het competitie- en wedstrijdreglement van de NBB. De uitslag-berekening gebeurt per computer. De uitslag wordt uiterlijk 2 dagen na de zitting definitief bekend gemaakt via de website van het district, waarna tot het einde van de eerste ronde van de volgende middag gelegenheid bestaat hiertegen te protesteren.

De promotie- en degradatieregeling wordt bij aanvang van de competitie vastgesteld. Inschrijven kan door u voor 10 januari 2015 aan te melden bij Lotty Tonn via e-mail retonn@hetnet.nl of telefonisch 0485-382160.

Onder vermelding van:
  • voornaam, achternaam
  • bondsnummer van beide speelsters
  • klasse waar men recht op heeft
  • Een telefoonnummer en/of e-mail adres
Verdere informatie is te vinden op de website van het district: LINK

Met vriendelijke groeten,

Lotty Tonn