Districts open-paren weer van start

Districts open-parencompetitie weer van start
Woensdag 29 februari is de jaarlijkse open-parencompetitie weer van start gegaan. De opkomst voor deze NBB paren-competitie (hoofd- en eerste- klasse) is dit jaar ronduit dramatisch te noemen, met een deelname van slechts 21 paren in beide klasse. Als districtsbestuur zullen wij via de TeCo vergadering en de ALV gaan bekijken wat hiervan de oorzaak. Door de beperkte deelname heeft de TeCo besloten de eerste-klasse samen te voegen met de hoofd-klasse.

Promotie en degradatie regeling
De promotie en degradatie regeling gebeurt volgens de geldende NBB reglementen. Voor degradatie betekent dit dat er per klasse 25% van het aantal deelnemende paren degradeert waarbij er een afronding naar boven plaats vindt. Voor promotie naar de hoofdklasse betekent dit dat er evenveel paren promoveren als er uit de hoofdklasse degraderen. Het paar dat kampioen wordt in de hoofdklasse, promoveert naar de 2e divisie van de NBB. Afhankelijk van de NBB-schaal komen een of meer paren in aanmerking voor promotiewedstrijden naar de NBB 2e divisie.

Locatie en speeldata
Er wordt gespeeld in De Vonkel, Venloseweg 11 te Grubbenvorst. De speeldata zijn woensdag 29 februari, 7, 14, 21 en 28 maart 2012 om 19.30 uur. Pet zitting worden 6 rondes van 4 spellen gespeeld.

Met vriendelijk groet,
Bauke Schoustra (DKL)
Ptr. Verhaagstraat 1
5941BH Velden
077-4722175 of 06-53356118
E-mail: 
Mail DKL