Openparen kamioenen bekend

Opsparen 2014-15 weer ten einde...
Beste Bridge Vrienden,

De openbaren-competitie is weer ten einde, zowel in regio Noord als Zuid. Het districtsbestuur bedankt alle paren die hebben deelgenomen en de wedstrijdleiders:
Regio noord: Piet Verhoeven en Lotty Tonn
Regio zuid: Bauke Schoustra

De eindstanden (
HIER na te lezen) in beide regio’s:

Noord:
  1. Ad Castelijns en Gaston Ledoux
  2. Ron van Gaal en Gerard van de Ven
  3. Carl Brenninkmeijer en Ruud Hogeboom
Zuid:
  1. Elsbeth Cobben en Hans Vaessen
  2. Jos Beulen en Marian Lauwers
  3. Han de Haas en Carla de Haas
Het districtsbestuur feliciteert de kampioenen met de behaalde overwinning. Omdat er in 2 regio’s is gespeeld en er maar 1 directe promotieplaats naar de 2e divisie is voor ons district heeft de Weko bepaald dat deze plaats d.m.v. loting wordt bepaald onder de winnaars van de 2 regio’s. (zie ook de UITSPRAAK van de WeKo). Verder zijn er 2 plaatsen voor de promotiewedstrijden ook deze zijn d.m.v. loting bepaald.

De loting heeft bepaald dat het paar E. Cobben - H. Vaessen rechtstreeks promoveren (proficiat) en de paren A. Castelijns - G. Ledoux en R. v. Gaal - G. v.d. Ven zich hebben geplaatst voor de promotiewedstrijden (proficiat). (alle 3 de paren hebben aangeven gebruik te maken van de verworven rechten)

Volgend seizoen zal de promotieregeling in de uitnodiging voor de parencompetitie worden meegenomen, daar de regeling dit jaar pas zeer laat bekend werd gemaakt.

Namens de DKL,
Paul Gerits.